Neem op
YODO Websites

WEBSITE-tje?

U wilt gebruik maken van het internet om informatie over uw bedrijf te publiceren. U wilt diensten of producten aanbieden via internet. Waar begint u? Welke informatie is relevant? Met welke aanbieder kunt u het best in zee gaan? Wat gaat dat kosten? Hoe zit het met onderhoud?

Hebt u geen zin om u te verdiepen in Windows- of Linux-hosting? HTML, Flash of ASP?

Johan Doornenbal zou met u mee kunnen denken en u werk uit handen nemen. Leg uw plannen eens aan hem voor en wie weet ..... u kon uzelf wel eens heel wat tijd, moeite of zelfs frustratie beparen.

terug

U HEEFT AL EEN WEBSITE ...

Maar de informatie is al maanden niet bijgewerkt. Het is zo lastig om wijzigingen aan te brengen. U bent niet tevreden over de huidige ondersteuning. U wilt uitbreiden.

Ook in deze situatie zou u Johan Doornenbal in kunnen schakelen. Hij kan u waarschijnlijk snel helpen de impasse te doorbreken. Yodo Producties en Consultancy neemt - eventueel tijdelijk in een overgangssituatie - ook zelf het onderhoud van bestaande websites over.

terug

terug

 

 

INTRANET binnen uw bedrijf

Intranet (een soort internet, maar dan binnen uw eigen bedrijf) kan ook voor kleine en middelgrote organisaties interessant zijn. Met name als u meerdere vestigingen heeft, uw medewerkers regelmatig van nieuwe informatie moet kunnen voorzien of hen in staat wil stellen snel informatie voor de hele organisatie beschikbaar te maken zonder de mailboxen vol te proppen.

Johan Doornenbal kan u snel op weg helpen. Neem vrijblijvend eens contact op.

terug

 

Google

Achtergrondmuziek: montage uit Einstein on the beach - Philip Glass
---------------muziek uit---------------

 

 

ONDERHOUD OVERNEMEN

 

 

 

 

ORDE IN CHAOS

De animatie op deze pagina is gemaakt in Flash, ontwikkeld door Macromedia. Wanneer u niet automatisch gevraagd wordt om een flashplayer te downloaden, klik dan hier:

Zelf aan de gang met Flash? Hier zijn een paar leuke links:

Kipura.com
Flashkit.com
Flashfocus.nl