Neem op
YODO even voorstellen ...

Even voorstellen .....

Rond het jaar 2000 was heel Nederland (zo heette Europa toen) bezet door de grijze muizen van de automatisering. Héél Nederland ? Nee, een kleine eenmansonderneming bleef moedig weerstand bieden aan de overweldigers en maakte het leven van haar klanten bepaald gemakkelijk...

Johan Doornenbal, inmiddels in de veertig, kan als pionier en all-rounder bestempeld worden. "Ik floreer in puinhopen .... " zegt hij over zichzelf en "Waar anderen structuur als veiligheid nodig hebben, vind ik het juist heerlijk om lijn te brengen in een vastgelopen, onoverzichtelijke situatie".

Toen Johan op het gymnasium kennismaakte met het begrip 'uomo universalis', een renaisance ideaal van Leonard da Vinci en Michelangelo, maakte dat op hem veel indruk. Het was toen dat bij hem het ideaal ontstond om zich breed te ontwikkelen. Hij verdiepte zich in techniek, filosofie, theologie, literatuur en poëzie, muziek, toneel en drama, beeldende kunst en natuur- en wiskunde. Tijdens zijn studie technische wiskunde aan de TH te Delft koos hij de richting informatica. Vervolgens studeerde hij gitaar aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam.

Johan werkt(e) in dienstverband voor zeer diverse organisaties waaronder Youth for Christ, Comenius scholengemeenschap en MEE Friesland. Daarnaast deed en doet hij zijn freelance aktiviteiten op gebied van IT en muziek. Als vrijwilliger was en is Johan ondermeer betrokken bij World Servants - hij leidde enkele projecten in sloppenwijken in derde wereld landen, bij Het Flevo Festival en Lord of the Nations Nederland.

Johan probeert, mede gedreven door zijn geloofsovertuiging - hij is groot fan van Jezus Christus - op een ontspannen manier zowel mensgericht als oplossingsgericht te werken. Hij is ook bereid voor non-profit organisaties tegen lage tarieven te werken.

 


IK FLOREER IN PUINHOPEN....

 

 

UOMO UNIVERSALIS

 

 

SLOPPENWIJKEN

 

MENS- EN OPLOSSINGSGERICHT