Neem op
YODO Muziekproducties

inhoud: Frankincense | Yodo musicplayer | Communion

Muziekproducties

Johan's tweede solo-project: "Frankincense" is verschene. Ga naar www.frankincense.nl voor meer informatie en bestelmogelijkheid.

terug

YODO MUSICPLAYER

Gebruik YODO Musicplayer om op een eenvoudige manier je muziek op internet te zetten zonder dat men je mp3 of wav - bestand kan downloaden en op cd kan branden. YODO Musicplayer is dé manier voor muzikanten en muziekuitgevers om previews van je materiaal op internet te publiceren, zonder dat de inhoud gekopieerd kan worden. Probeer het zelf maar eens met onderstaande CD Communion. YODO Musicplayer maakt gebruik van Macromedia Flash.

terug

COMMUNNION

In december 2003 verscheen Communion, het eerste solo-album van Johan, op het label Universe Rainbow. Max Werner en Johan Slager, indertijd leden van de succesvolle band Kayak, verleenden hun medewerking bij het arrangeren en de productie. Max zingt ondermeer op "The Yoke", "If" en "Persuader". Johan's stijl kan misschien het beste als singer-songwriter worden omschreven. (Praktisch alles wat hij schrijft kan ook alleen met gitaar en zang uitgevoerd worden.) Laat in de avond met een glaasje wijn in een luie stoel komt Communion het best tot zijn recht.

terug

 


 

Google

FRANKINCENSE

 

 

 

 

 

 

YODO MUSICPLAYER

Neem op als je interesse hebt in deze techniek.

 

 

COMMUNION
(Universe Rainbow 02387)

Moeilijk te krijgen in de platenzaak? De cd kun je ook hier bestellen voor €15,00 door een te sturen.
---------------------------------------------- recentie van Communion
----------------------------------------------

De 'audiospeler' op deze pagina is gemaakt in Flash, ontwikkeld door Macromedia. Wanneer u niet automatisch gevraagd wordt om een flashplayer te downloaden, klik dan hier:

Zelf aan de gang met Flash? Hier zijn een paar leuke links:

Kipura.com
Flashkit.com
Flashfocus.nl